Premi Jurídic Ferrer Eguizábal Edició Extraordinària 2018 sobre Dret de Consum

2019-02-20

Premi Jurídic atorgat per unanimitat a la companya del despatx: Sra. Laura Arroyo San José pel seu projecte d'investigació.

El Jurat del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal Edició Extraordinària 2018 sobre Dret de Consum, integrat pel Sr. Jesús Sánchez, secretari de l'ICAB, per la Sra. Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB, pel Sr. Carles García Roqueta, president de la Secció de Dret de Consum de l'ICAB, per la Sra. Immaculada Barral, vicepresidenta de la Secció de Dret de Consum de l'ICAB i pel Sr. Francisco-José Peláez, vocal de la Secció de Dret de Consum de l'ICAB, ha acordat, per unanimitat, atorgar la Modalitat A d'aquest Premi sobre "L'obsolescència programada i la protecció dels consumidors" a:

  • Sra. Laura Arroyo San José pel seu projecte d'investigació "L'obsolescència programada com a causa d'incompliment contractual en la relació de consum per infracció de l'obligació d'informar".

El lliurament d'aquest guardó s'ha celebrat el dimecres 30 de gener, a les 19h, al Saló d'Actes de l'ICAB, en el marc d'un dels actes organitzats amb motiu de la Festivitat patronal de Sant Raimon de Penyafort 2019.