El nostre equip  
PROFESSIONALS DEDICATS A AJUDAR-TE

Jorge Zamora Valle

Advocat. Director i soci fundador

Advocat de l'ICAB i l'ICATER amb més de 18 anys d'experiència professional està especialitzat en Dret de Família des de tots els àmbits: processal, contractual, successions, internacional privat, execucions i violència domèstica. 

Des de l'any 2014, compagina l'exercici de l'advocacia amb la docència universitària, com a professor a la Universitat de Barcelona, en la qual ha impartit docència de Dret Civil en totes les seves branques: Intensificació a la Litigació Civil en el Màster d'Advocacia, Dret Internacional Privat i Substracció Internacional de Menors, i com a professor col·laborador a la Universitat Oberta de Catalunya i és autor de diversos materials docents.

E-mail:   jorgezamora@zamorayarroyo.es                                                                                            Idiomes: castellà, català i anglès.

Laura Arroyo San José

Advocada i sòcia fundadora

Advocada de l'ICAB. Llicenciada en Dret per la UB. Màster Oficial en Dret de l'Empresa i dels Negocis, especialitat en contractació civil i de consum. Màster de professorat universitari per l'ICE i doctoranda en Dret civil amb menció internacional. Guanyadora del certamen d'oratòria 2011 Amadeu Maristany de l'Il·lustre col·legi d'Advocats de Barcelona. Premi Ferrer Eguizábal en Dret de Consum 2018.

En l'àmbit professional, compta amb una àmplia experiència en l'assessorament a empreses i consumidors a nivell contractual i a particulars en l'àmbit del dret successori. Ha estat docent de la Facultat de Dret de la UB en les disciplines de Successions, Família i Dret europeu contractual i de consum. Autora de diversos articles doctrinals en matèria de contractació i ponent en diverses jornades internacionals.

E-mail: lauraarroyo@zamorayarroyo.es                                                                                        Idiomes: castellà, català, anglès, italià i francès.