Premi Jurídic Ferrer Eguizábal Edició Extraordinària sobre Dret de Consum 2018

14.02.2019

El Jurat del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal Edició Extraordinària 2018 sobre Dret de Consum ha acordat, per unanimitat, atorgar la Modalitat A d'aquest Premi sobre "L'obsolescència programada i la protecció dels consumidors" a la companya del despatx: Sra. Laura Arroyo San José pel seu projecte d'investigació "L'obsolescència programada com a causa d'incompliment contractual en la relació de consum per infracció de l'obligació d'informar".

El Jurat del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal Edició Extraordinària 2018 sobre Dret de Consum, integrat pel Sr. Jesús Sánchez, secretari de l'ICAB, per la Sra. Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB, pel Sr. Carles García Roqueta, president de la Secció de Dret de Consum de l'ICAB, per la Sra. Immaculada Barral, vicepresidenta de la Secció de Dret de Consum de l'ICAB i pel Sr. Francisco-José Peláez, vocal de la Secció de Dret de Consum de l'ICAB, ha acordat, per unanimitat, atorgar la Modalitat A d'aquest Premi sobre "L'obsolescència programada i la protecció dels consumidors" a:

  • Sra. Laura Arroyo San José pel seu projecte d'investigació "L'obsolescència programada com a causa d'incompliment contractual en la relació de consum per infracció de l'obligació d'informar".

El lliurament d'aquest guardó s'ha celebrat el dimecres 30 de gener, a les 19h, al Saló d'Actes de l'ICAB, en el marc d'un dels actes organitzats amb motiu de la Festivitat patronal de Sant Raimon de Penyafort 2019.